Vuonna 2018 vietettiin 2.6. ensimmäistä kertaa valtakunnallista Kummipäivää!  Parhaimmillaan kummisuhde voi nousta yhdeksi elämän tärkeimmistä ihmissuhteista, jota kannattaa vaalia ja hoitaa. Myös Arabikansojen ystävyysseura (AKYS) tukee ja edistää omalla toiminnallaan kummisuhteita. Vuoden 2021 alussa kummeja on 55 lapsella, 28 päiväkotilapsella ja 21 vanhuksella.

AKYS:in kautta voi tukea yhteistyöjärjestö Beit Atfal Assumoudin sosiaalityötä köyhimmissä perheissä ryhtymällä perhelasten, päiväkotilasten tai vanhusten kummeiksi. Yhteydenpito kummilapsesi- tai vanhuksesi kanssa ja avustukset sujuvat helposti järjestömme kummivastaavan kautta. Nyt Libanonin pakolaisleireissä kummin tarve on suurempi kuin koskaan. Tule mukaan edistämään lasten ja vanhusten selviytymistä ja hyvinvointia!

Onko sinulla jo kummilapsi tai vanhus? Entäs läheiselläsi? Tässä hieno mahdollisuus levittää hyvää esimerkiksi aineettoman lahjan muodossa juhla- ja merkkipäivinä! Kummilapsi 30 €/kk, kummivanhus 30 €/kk, päiväkotilapsi 15 €/kk. Eid-juhlan muistaminen oman päätöksen mukaan.

Tutki tarkemmin: Kummitoiminta ja ota yhteyttä sirkku.kivisto@gmail.com

IMG_1267
Mahmoud piirtää tervehdyksen kummeille Suomeen – Shatila maaliskuu 2019
Ilan ja Miranda_0241
Päiväkotikummilapsi Ilan ja kumminsa Miranda – Ein el-Helweh, Saida, joulukuu 2018
Jamile ja Daoud
Kummivanhus Dawoud pistäytymässä sosiaalityöntekijä Jamilen luona, Shatila, maaliskuu 2019

IMG_1442

 

Facebooktwitterpinterestmail